Vállalati tagság

Vállalati tagsági díjak – 2023 évre

 

Vállalati (szervezeti) tagság 1.


Az Alapszabály szerinti jogait a belépéskor megnevezett személy révén gyakorolja. Hozzáfér az egyesület híreihez (honlap, hírlevél, tagsági levelezés), a díjfizetéshez kötött HOUG szolgáltatások (pl. rendezvények) igénybe vételénél kedvezmény illeti meg a megnevezett természetes személyt. A tagsági díjról a gazdálkodó vagy társadalmi szervezet nevére számlát állít ki az egyesület.

 

10.000Ft/év

 

Vállalati (szervezeti) tagság 2.


A tagsággal járó közgyűlési jogokat egy megnevezett személy révén gyakorolja. Hozzáfér az egyesület híreihez (honlap, hírlevél, tagsági levelezés), a vállalat/szervezet alkalmazottai részt vehetnek az ingyenes egyesületi szakmai rendezvényeken, 5 fő számára kedvezmény vehető igénybe a díjfizetéshez kötött HOUG szolgáltatásoknál (pl. rendezvények, más kedvezményes akciók), időszakosan használhatja a HOUG kommunikációs csatornáit (pl. álláshirdetés). A tagsági díjról a gazdálkodó vagy társadalmi szervezet nevére számlát állít ki az egyesület.

 

50.000Ft/év

 

 

Vállalati (szervezeti) tagság 3.


A tagsággal járó közgyűlési jogokat egy megnevezett személy révén gyakorolja. Hozzáfér az egyesület híreihez (honlap, hírlevél, tagsági levelezés), a vállalat/szervezet alkalmazottai részt vehetnek az ingyenes egyesületi szakmai rendezvényeken, 10 fő számára kedvezmény vehető igénybe a díjfizetéshez kötött HOUG szolgáltatásoknál (pl. rendezvények, más kedvezményes akciók), időszakosan használhatja a HOUG kommunikációs csatornáit (pl. álláshirdetés). A tagsági díjról a gazdálkodó vagy társadalmi szervezet nevére számlát állít ki az egyesület.

 

100.000Ft/év

 

Vállalati (szervezeti) tagság 4.


A tagsággal járó közgyűlési jogokat egy megnevezett személy révén gyakorolja. Hozzáfér az egyesület híreihez (honlap, hírlevél, tagsági levelezés), a vállalat/szervezet alkalmazottai részt vehetnek az ingyenes egyesületi szakmai rendezvényeken, 20 fő számára kedvezmény vehető igénybe a díjfizetéshez kötött HOUG szolgáltatásoknál (pl. rendezvények, más kedvezményes akciók), időszakosan használhatja a HOUG kommunikációs csatornáit (pl. álláshirdetés). A HOUG szakosztályi rendezvényei (pl. Szakmai Nap) közül egy esetében kiállítói díj fizetése nélkül kiállítói megjelenést vehet igénybe. A tagsági díjról a gazdálkodó vagy társadalmi szervezet nevére számlát állít ki az egyesület.

 

200.000Ft/év

A Magyaroszági Oracle Felhasználók Egyesülete számlaszáma:
K&H Bank 10401000-50526583-69721003

Az egyesület ÁFA mentes számlát állít ki.

 

HOUG 2023 konferencia résztvétel esetén kérjük vegye figyelembe, hogy tagsági kedvezményre az a tag jogosult, akinek a nevére az Egyesület a tagsági díjról szóló számlát kiállította. Vállalati tagság esetén a cég nevére. A konferencia kedvezmény igénybevételéhez erre a címre kell szólnia a konferencia számlájának is.