Miért legyen tag?

Milyen előnyökkel jár a HOUG tagság?

  • Érdekképviselet a gyártó felé
  • Független fórum, mely segíti a tagjai közti információ és tapasztalatcserét: problémák és legjobb gyakorlatok megismerése!
  • Hozzáférés az egyesület híreihez (honlap, hírlevél, tagsági levelezés)
  • Kapcsolattartás a nemzetközi társszervezetekkel
  • Egyesületi szakmai rendezvények ingyenes látogatása: termékinformációk, fejlődési irányok első kézből!
  • Kedvezmény vehető igénybe a díjfizetéshez kötött HOUG szolgáltatásoknál (pl. rendezvények, az éves HOUG konferencia, más kedvezményes akciók)
  • A vállalat/szervezet időszakosan használhatja a HOUG kommunikációs csatornáit (pl. álláshirdetés)

Kik lehetnek HOUG tagok?
Az Egyesület tagjai lehetnek magánszemélyek és cégek, szervezetek.
Magánszemélyek esetében minden egyéni tag rendelkezik a közgyűlésen való szavazati joggal és részesül az Egyesület által biztosított lehetőségekben, kedvezményekben.
Céges tagság esetén a tag maga a cég, így egy szavazattal rendelkezik a közgyűlésen, melyet a jelentkezési lapon megadott képviselője által gyakorolhat. Az Egyesület által biztosított lehetőségekben, kedvezményekben a cég által delegált, a tagsági típustól függő számú személy részesül.

Tagsági díjak
A tagsági díj naptári évre vonatkozik!
Egyéni tagság: 5.000Ft
Vállalati / szervezeti tagság 1 fő delegálásával: 10.000Ft
Vállalati / szervezeti tagság 5 fő delegálásával: 50.000Ft
Vállalati / szervezeti tagság 10 fő delegálásával: 100.000Ft
Vállalati / szervezeti tagság 20 fő delegálásával: 200.000Ft

A Magyaroszági Oracle Felhasználók Egyesülete számlaszáma:
K&H Bank 10401000-50526583-69721003

(Részletes információk és jelentkezés a Tagsági típusok menüpontban.)

A belépés folyamata
Amennyiben Ön korábban már tagja volt az egyesületnek, nem szükséges újra regisztrálni, csak ha elérhetőségeiben, számlázási adataiban változás történt. A tagdíj átutalásával automatikusan megújítja tagsági viszonyát. 

Az új jelentkezők kérjük, regisztráljanak online és a tagdíjat utalják át az Egyesület számlaszámára.

Egyéni tagság esetén

Egyéni tagság csak online regisztrációval igényelhető. Kérjük, töltse ki az online jelentkezést, majd legyen szíves a tagdíjat átutalással befizetni. A közlemény rovatban kérjük a név + a befizetett tagdíj évének feltüntetését. A befizetés megtörténte után az Egyesület kipostázza a számlát. 

Vállalati / szervezeti tagság esetén
Kérjük, a megfelelő belépési nyilatkozatot kitöltve küldje el az Egyesület titkárságának a lapon megadott elérhetőségek egyikére. A nyilatkozat elküldésével beadott jelentkezés – a HOUG Alapszabályának értelmében - az Egyesület elnökségének jóváhagyásával válik érvényessé.

Amennyiben az átutaláshoz előzetes számlára van szüksége, kérjük, jelezze a titkarsag@houg.hu címen (pl. a regisztráció visszaigazolólevelére küldött válaszban).  

Amennyiben átutalja a tagsági díjat, bankunk jóváírása után a megadott képviselőnek a titkárság e-mailben visszaigazolást küld, illetve a megadott számlázási címre utólag kiállítjuk és postázzuk a számlát.