Emelt szintű Támogatások

2013.09.04

Nézzen be az Oracle Hungary irodába, ahol minden hónap első szerdáján (az ettől esetlegesen eltérő szemináriumi napot külön jelezzük ) tájékoztatót tartunk az Oracle támogatásról, hogy Ön minél hatékonyabban tudjon együttműködni az Oracle Támogató szervezetével.

Ha Ön mindennapi munkája során gyakran lép kapcsolatba az Oracle Support-tal, bizonyára hasznosnak találja majd szemináriumainkat, melyeket Support Account Manager-ünk és szakértőink tartanak majd. A szemináriumok ingyenesen látogathatók, regisztrálni, bejelentkezni nem szükséges.

Az Oracle Hungary irodájában kollégáink minden hónapban ismertetik az Oracle Support-tal való hatékony együttműködés lehetőségeit. Tájékoztatást adnak a támogató eszközökről, folyamatokról technológiákról, melyek lehetővé teszik, hogy cége IT üzemeltetési kockázatainak minimalizálása érdekében még eredményesebben tudjon együttműködni az Oracle  Támogató szervezetével.   

Célunk, hogy segítsük Ügyfeleinket a támogatás adta lehetőségek minél teljesebb hasznosításában kiaknázásában, mely természetszerűleg fontos szerepet játszik az Ön Oracle szoftverei és rendszerei értékének maximalizálásában is.

Szeretettel várjuk Önt a következő szemináriumon, melyet szeptember 4-én, 9:00 órától tartunk.

 
 

 

Emelt szintű Támogatások
Időpont: 2013. szeptember 4., szerda 9:00-10:30
Helyszín: Oracle Hungary székház
1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 7. - Millenium Tower II. 2. em.
(Térkép)
  Az esemény idejére javasolt parkoló: Művészetek Palotája szabadtéri parkolója
1095 Budapest, Komor Marcell u. 1.

 

A rendezvény INGYENES, de előzetes regisztrációhoz kötött!

Részvételi szándékát kérjük jelezze a support_info_hu@oracle.com e-mail címen.

Amennyiben folyamatosan tájékozódni szeretne az Oracle Support szemináriumok aktualitásairól, kövesse az alábbi cikket a My Oracle Support-on:

Oracle Support - Havi “Nézzen be & Tájékozódjon” szemináriumok [ID 1475680.1]

Várjuk szeretettel rendezvényünkön!

Üdvözlettel:
Gruhala Izabella
Service Account Manager, Oracle Hungary Kft.