Oracle Virtual Technology Summit

2014.11.26

Csatlakozzon 2014. november 26-án az Oracle Technology Network-höz, egy az Oracle és az Oracle közösség szakértői által tartott gyakorlati képzésre.

Regisztálok az eseményre

Nagyszerű hír, hogy Önnek el sem kell hagynia az irodáját, íróasztala kényelméből csatlakozhat az Oracle Technology Network-höz. Regisztráljon ingyen, hogy értesülhessen az Oracle ACE-ek, Java Champion-ok, és az Oracle termékek szakértőinek meglátásairól és tapasztalatairól, miként oldják meg a mai kor IT problémáit.

Ez az Oracle Technology Network (OTN) által szervezett online esemény négy technikai szekciót kínál, melynek mindegyike konkrét eszközökre, technológiákra, tanácsokra fókuszál:

Adatbázis szekció
Adatbázis adminisztrátorok és adatbázis fejlesztők megtanulhatják hogyan:

  • Könnyítsék meg az adatbázis alapú rendszerek fejlesztését
  • Fejlesszenek adatbázis szolgáltatásokat hatékonyabban

Az érintett termékek az Oracle Database, Oracle Multitenant, Oracle Database In-Memory, Oracle Enterprise Manager, Oracle NoSQL Database, MySQL és adatbázis fejlesztőeszközök lesznek.

Java szekció
A Java továbbra is egyre több funkcionalitást kínál. Hogyan tarthat lépést? A Java fejlesztők megtapasztalhatják a “code-laden training” keretében hogyan:

  • Valósítsanak meg megoldásokat a legújabb Java EE “feature”-rel
  • Használják a “lambdakat” es az új “stream library” API-t
  • Hangolják magasabb teljesítményre a saját Java alkalmazásukat

Middleware szekció
Ez a szekció teljes egészében a Mobilitasról szól és két területre fókuszál – mobil alkalmazások fejlesztése és mobil architektúra. A résztvevők megtanulhatják hogyan:

  • Használjanak alapvető eszközöket, technológiákat és architektúrákat, hogy sikeres mobil megoldásokat fejleszthessenek
  • Használják a “lambdakat” es az uj “stream library” API-t
  • Hangolják magasabb teljesítményre a saját Java alkalmazásukat

Az érintett termékek az Oracle Mobile Application Framework, Oracle Mobile Suite, Oracle JDeveloper, Oracle Enterprise Pack for Eclipse, Oracle SOA Suite, és az Oracle Service Bus lesznek.

Systems szekció
A provízionálás mindig is kihívás volt. Hogyan valósítsa meg, hogy gyorsan és megbízhatóan , a rugalmasság elvesztése nélkül alkalmazkodjon a változó igényekhez az adatközpontjában? Ez a szekció gyakorlati képzést ad, hogy megismerkedjenek két provízionálási modellel, amelyek megfelelnek ezeknek a követelményeknek:

  • Oracle VM Templates
  • OpenStack cloud management platform

Regisztálok az eseményre